Blog

Made by Lott

Soms ineens kom je als Creabea op een website waar je meteen heel erg blij van wordt! Ik maak zelf al jaren sieraden met bedels en daarvoor was ik heel fanatiek met het maken en inrichten van poppenhuizen. Ook daarvoor gebruikte ik kralen, hier maakte ik o.a. parfum flesjes van.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe inspiratie en toen kwam ik op deze vrolijke website terecht en ik had meteen het gevoel dat ik even verder moest gaan kijken! Lotte maakt echt prachtige zelfgemaakte creaties!! Deze leuke cadeautjes zijn uniek en een feest om weg te geven of om te krijgen!

Assortiment

Wat kun je allemaal bij Lotte op haar mooie website vinden?

  • Decoratie op porselein
  • Geboorte letterbak
  • Cadeautjes met droogbloemen
  • Treintjes
  • DIY pakketjes
  • Glaswerk graveren.

Wil je een leuke afbeelding of decoratie op een servies laten plaatsen? Denk hierbij aan foto’s van het gezin, je huisdier, logo van jouw eigen bedrijf. Je zoekt bijvoorbeeld een uniek cadeautje voor een feestje zoals een jubileumtrouwerijgeboorte, verjaardag. Of bijvoorbeeld een cadeau voor de juf of meester. Jouw opa & oma of voor bepaalde gelegenheden zoals moederdag of vaderdag. Dan slaag je vast en zeker bij Lotte! Heb je zelf geen inspiratie dan denkt Lotte graag met je mee!

De geboorte letterbak, daar was ik meteen helemaal weg van, wat een prachtig cadeautje is dit! Een vriendin van mij wil heel graag zwanger worden zodra ze een geschikt huis heeft gevonden samen met haar vriend. Ik weet nu al wat ik haar cadeau ga geven! Wat een mooie combinatie van kleuren kun je maken en dan met een persoonlijke knuffel met naam en of vlaggetjes erbij! Daar ga je hoge ogen mee gooien!

Hobby

Lotte is vanuit hobby begonnen met deze leuke creatieve website. Je ziet ook meteen dat de website deze uitstraling heeft, alles is met liefde en zorg gemaakt. Niets is mooier dan van je hobby je beroep te kunnen maken en hiermee andere mensen blij te maken! Je maakt de klant blij (de klant is blij een super leuk cadeautje te hebben gevonden) maar ook weer de ontvanger van het cadeautje! De ontvanger ziet dat er veel werk aan is besteed. Dit is echt een cadeautje om te bewaren en om aan anderen te laten zien!

Dat brengt me naar de D.I.Y pakketten! Op de website van Lotte staan ook pakketten waarmee je zelf afbeeldingen/foto’s op servies kunt maken! Heel erg leuk om te doen, probeer het maar eens uit!

Inspiratie

In haar rubriek inspiratie kun je voorbeelden zien van wat ze al heeft gemaakt en wat de mogelijkheden zijn. Heb je zelf een leuk idee? Dit is allemaal bespreekbaar met Lotte.  Dus zoek je echt iets bijzonders, iets speciaals?

Kom dan even rondkijken “By Lott” !

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *