Spoedbestelling

Bij Made by LOTT bieden we graag onze spoedbestelling service aan om uw winkelervaring te verbeteren.

Om gebruik te maken van onze spoedbestelling service en om de beschikbaarheid te bevestigen, raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen. We zullen samen met u eventuele specifieke vereisten bespreken om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo soepel mogelijk verloopt.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat, ondanks onze inzet, we geen garantie kunnen bieden dat elke spoedbestelling daadwerkelijk op dezelfde dag wordt verzonden of geleverd gaat worden.
Dit komt omdat de exacte leveringstijd ook afhankelijk is van externe factoren, zoals vervoersbedrijven en logistieke uitdagingen. Hoewel we ons uiterste best doen om aan uw verwachtingen te voldoen, kunnen onvoorziene omstandigheden zich voordoen, waardoor vertragingen mogelijk zijn.

Voor deze spoedbestelling service rekenen we een extra bedrag van 25 euro. Dit bedrag wordt toegevoegd aan uw totale kosten bij het plaatsen van uw bestelling.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen in Made by LOTT en uw begrip voor de mogelijke beperkingen van onze spoedbestelling service. We zullen er altijd naar streven om uw bestelling snel en efficiΓ«nt te verwerken, maar we moeten benadrukken dat we er geen 100% garantie op kunnen geven.

Als u verdere vragen heeft of als u meer informatie nodig heeft over onze spoedbestelling service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en uw vragen te beantwoorden.

Dank u wel voor uw steun en begrip.